DMI melder klart ud: Nu vender sneen tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Allerede mandag vil danskerne kunne se den hvide nedbør falde fra oven.

Lige nu læser andre også

Efter en længere periode uden synet af det hvide tæppe over Danmark, kommer DMI nu med en glædelig nyhed til vinterelskere: Sneen gør sit comeback i løbet af den kommende uge.

Den danske vinter har i år været ganske omskiftelig, og mens den i en periode har budt på blæsende og mildt vejr med regn og byger, tager den nu en koldere drejning, da der meldes om slud og sne.

Det skriver DMI.

Mandagen starter med skyet himmel og udbredt nedbør, som gradvis skifter karakter fra regn i sydvest til slud eller sne i de nordligere og østlige dele af landet.

Temperaturen vil svinge mellem 2 og 6 grader og være ledsaget af en jævn til hård nordvestlig vind, der senere aftager og skifter retning.

Natten bringer yderligere nedbør med sig, og temperaturene holder sig fra frysepunktet til 7 grader, varmest i Sydvestjylland.

Tirsdagen lover først skydække og nedbør, der i Nordjylland vil falde som slud eller sne, og som mod syd vil være regn. Dagen bringer dog håb om opklaring fra nord, med temperaturer mellem 2 og 8 grader.

Denne tendens fortsætter ind i onsdagen, hvor spredte slud- eller snebyger og solskin veksler, med dagtemperature op til 5 grader og nattetemperaturer, der kan dykke ned til 5 grader under frysepunktet.

Ugen fortsætter med en blanding af sol, skyer, og snebyger, især torsdag nat, hvor det forventes at der vil falde en del sne. Fredagen og weekenden byder på ustadigt vejr med nedbør i form af regn, slud eller sne og temperaturer, der holder sig omkring frysepunktet.

Hvordan vejret bliver mandag, når næste uge er gået på hæld, er stadig ret usikkert.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig