DMI melder om 23 grader og sol: Gælder flere dage i træk

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI melder om høje temperaturer.

Lige nu læser andre også

Det kølige vejr fortsætter i weekenden og starter med masser af sol.

Et lavtryk syd for Island sender et hav af skyer ned over Nordsøen og i perioder ind over Jylland.

Et andet lavtryk over Sydøsteuropa sender fronter og skyer op over den østlige del af Østersøen, hvorfor der primært er skyer på dagens vejrmenu.

Heldigvis fortsætter det halvkedelige vejr ikke resten af måneden, og inden længe får danskerne lov til at opleve sommervarme igen.

Sådan skriver DMI.

Weekendvejret

Lørdag morgen trækker skyer væk fra Bornholm.

Lørdag bliver således endnu en dag der starter med en del sol til hele landet, men i løbet af dagen kommer der i perioder flere skyer ind over Jylland.

Dog ser det ud til, at regn og byger holder sig væk.

Temperaturen vil ligge omkring 15 grader, og holder du dig væk fra kysterne så er der kun svag til jævn vind. Med en lille jakke på kan du derfor sagtes bruge dagen udendørs. For eksempel til en tur i skoven eller en tur på legepladsen.

Søndagsvejret ventes at blive en gentagelse af lørdagens vejr. Tørt og med flest skyet i de vestlige dele af landet, mens resten af landet er beriget med nogen eller en del sol.

Temperaturen tager et lille nøk opad - 15 til 18 grader. Vind bliver der fortsat ikke meget af, så skal man ud at løbe Copenhagen Half Marathon eller bare ud og nyde naturen, bliver vejret nok ganske behageligt.

23 grader og sol

De gode søndagstakter fortsætter ind i næste uge, hvor temperaturen stiger markant.

Mandag vil det regne en smule, men allerede fra tirsdag begynder det sjove vejr for alvor. Her meldes der nemlig om sol. tørvejr og op til 21 grader.

Men det er ikke engang det bedste.

Både onsdag og torsdag byder nemlig på op til 23 grader, samtidig med at solen viser sig på himlen. Om det bliver det sidste sommerlige vejr i år, må tiden vise.

Anbefalet til dig