DMI melder om fortsat ustadigt vejr: Her kan der komme torden

Af: Thea Andersen

|

25/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den kommende uge står på "mere af det samme". Så hav evt. en paraply i nærheden.

Mest læste i dag

Dagens vejr står på vekslende skydække med enkelte byger.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 15 og 20 grader med en let til frisk vind fra en vestlig retning. Stedvis ved kysterne vil der være hård vind, og i Nordjylland, ved Vestkysten, kan der blæse op til kuling.

Det oplyser vagthavende meteorolog ved DMI Hans Peter Wandler tidligt tirsdag morgen.

Onsdag ventes temperaturer mellem 15 og 19 grader med lidt til nogen sol. Senere på dagen bliver det dog mere skyet fra nordvest, og den nordlige del af landet kan forvente regn og byger med torden.

Torsdag bliver endnu en våd omgang for den nordlige del. I resten af landet vil der derimod være lidt eller nogen sol og enkelte byger. Temperaturen forventes at ligge mellem 17 og 21 grader med svag til jævn vind fra sydvest og syd.

Fredag vil temperaturerne stige en smule, mens vinden fortsat er svag til jævn. Dagen byder på perioder med lidt eller nogen sol og enkelte byger.

Det betyder dog ikke, at du skal pakke din paraplyen væk. For allerede lørdag bliver det igen mere skyet med regn eller byger. Sidst på dagen vil der dog være mulighed for en delvis opklaring fra sydvest. Temperaturen ventes at ligge mellem 17 og 22 grader med svag til jævn fra sydvest.

Søndag kommer der lidt eller nogen sol - men også mulighed for enkelte byger. Temperaturerne er uændrede.

I starten af næste uge fortsætter det ustadige vejr med uændrede temperaturer. Ifølge DMI bliver det dog mere blæsende.

Anbefalet til dig