DMI melder om kæmpe vejrskifte: 25 grader rammer landet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Selvom det ikke ligefrem skriger af sommer og sol lige nu, så er der bedre tider på vej.

Mest læste i dag

DMI udsendte i går et kategori 1-varsel, som nu er over os.

På deres hjemmeside beskriver de varselskategorien som 'voldsomt vejr', hvorfor danskerne bør tage sig i agt for det vejr, der er uden for lige nu.

Når du kigger uden for, har du måske svært ved at forestille dig, at sommer og sol inden længe rammer landet, men det er faktisk sådan det forholder sig.

Sådan skriver DMI.

I de kommende dage vil regnen stadig være over os. Både onsdag, torsdag og fredag forventer DMI byger og temperaturer mellem 15 og 20 grader.

Nattefrosten holder sig - heldigvis - også langt væk, da temperaturerne om natten vil befinde sig mellem 8 og 14 grader.

Når vi rammer lørdag får piben dog en anden lyd.

Stort vejrskifte

Lørdag byder på et stort vejrskifte, og her vil der være nogen eller en del sol, mens der kun vil være enkelte lokale byger.

Temperaturerne vil befinde sig mellem 20 og 25 grader, og ved kysterne vil det være en anelse køligere. Vinden, som kommer fra nord og nordvest, vil være let til jævn.

Om natten tørt og mest klart med temp. mellem 10 og 15 grader.

De gode ser ud til at fortsætter søndag, hvor det primært vil blive tørt med en del sol. I de sydvestlige egne og på Bornholm muligvis mere skyet med enkelte byger.

Dagtemperaturerne vil falde en smule til mellem 18 og 23 grader, og om natten vil de befinde sig mellem 10 og 15 grader.

Selvom det kan være svært at forestille sig, så er sommervejret ikke så langt væk, som du måske tror.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig