DMI melder om mere regn: Her bliver der risiko for oversvømmelser

Nyheder
Foto: Shutterstock
Der er mere regn på vej.

Mest læste i dag

I går, søndag, fik vi et lille skyl, men det ser ikke ud til, at regnvejret er ved at gå sin vej.

Et lavtryk over Sjælland bevæger sig mod øst og giver dis, regn eller byger, men i løbet af dagen aftager bygeaktiviteten. I aften kan der endda komme lidt sol hist og her.

Natten til tirsdag bevæger en højtryksryg ind over landet fra vest og stabiliserer vejret og der bliver stedvis klart.

Sådan skriver DMI.

Tirsdag, onsdag og det meste af torsdag bliver det tørt og der kommer nogen sol flere steder, og temperaturerne vil ligge mellem 11 og 17 grader.

Lokale oversvømmelser

Et lavtryk med tilhørende fronter har i løbet af søndagen givet en del nedbør til vores græsplæner, åer og vandløb.

Der er faldet mellem 5 og 15 mm lokalt op til 20mm regn. De største mængder er faldet i Syd- og Sønderjylland, og dette kan medføre lokale oversvømmelser i dette område.

22 grader og sol

Når vi rammer slutningen af maj måned, bliver det sjovt at opholde sig udendørs. Prognoser tyder på, at et højtryk kan bygge sig op over Norden og Nordøsteuropa, hvilket ville medføre flere tørre og solrige dage.

Derudover ser det ud til, at temperaturen vil snige sig op omkring 22 grader, hvorfor der er god grund til at glæde sig. Nattetemperaturerne vil sandsynligvis befinde sig mellem 5 og 12 grader, og nedbørsmængderne forventes at ligge omkring det normale.

Om DMI's glædelige melding bliver en realitet, må tiden vise.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig