DMI melder om nyt vejrskifte

30/8/20 09:02

Henrik Rothenbücher

I den kommende uge forventes der mindre nedbør og mere sol.

Det er blevet søndag, og vi begynder så småt at nærme os en ny uge. Afslutningen på denne uge var præget af masser af nedbør, hvor der var skybrud flere steder i landet, men heldigvis tyder det på, at søndagen bliver mere mild.

I dag søndag forventes først en del sol, men i løbet af formiddagen vil der kommer skyer og enkelte byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 17 og 20 grader.

Mere sol og mindre nedbør i den kommende uge

Ovenstående er DMIs overskrift på den uge, vi træder ind i fra i morgen. Der kommer mere sol, og regn vil der være mindre af.

Til gengæld skriver DMI også, at der kommer køligere luft mod Danmark, og det vil desværre være med til, at temperaturen ikke kommer til at stige lige foreløbigt, og måske har vi endda haft den sidste sommerdag.

Mandag får vi nogen eller en del sol, mens der bliver mellem 15 og 20 grader. Det samme forventes der tirsdag, men der vil i perioder komme mere skyet vejr og nogle byger.

Onsdag forventes ligeledes sol i den vestlige del af landet, og måske enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 16 og 20 grader.

Torsdag bliver det mest tørt og med lidt sol, men der vil efterhånden kommer skyet vejr med regn fra vest. Temperaturen vil igen lille mellem 17 og 20 grader.

Fredag starter dagen ud med skyer og regnvejr, men det klarer senere op, og temperaturen stiger også til omkring 21 grader.

Weekenden forventes at ligne hele ugen, så forvente mellem 16 og 20 grader, og blandet vejr med sol og enkelt byger.