DMI melder om stabilt vejr: Så længe fortsætter det

22/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Sommeren er ved at gå på hæld.

Mest læste i dag

Sensommeren er over os og om omtrent en uges tid, træder vi ind i efteråret.

Dog er sommeren ikke helt slut endnu, og DMI melder ud, at stabilt vejr med op til 23 grader og nogen sol vil fortsætte i de kommende dage.

Onsdag vil starte i skyernes og tågens tegn, men efterhånden som dagen skrider frem, vil det klare op, og derfra vil man kunne opleve lidt eller nogen sol.

Temperaturerne vil befinde sig mellem 17 og 22 grader, og det ser ud til, at vinden bliver svag over det meste af landet. Dog kan nordjyderne se frem til frisk vind.

Torsdag fortsætter samme takter med temperaturer mellem 17 og 22 grader. Der vil fortsat være nogen eller en del sol på himlen, men om natten vil regn og byger hærge over det danske land.

Mod ugens slutning begynder det stabile vejr så småt at forsvinde, og vejret vil igen blive ustadigt, som vi kender det fra denne sommer.

Allerede fredag vil byde på mere regn, men temperaturerne vil stadig forholde sig på samme niveau som de tidligere dage.

Lørdag og søndag vil varme danskerne op til næste uge, da vejret her bliver mere ustadigt. I weekenden ser det ud til, at temperaturerne vil falde en smule, og derudover vil der også være mere regn og flere byger.

Det er endnu ikke helt til tid til at pakke shorts og t-shirt væk for denne sæson, men hen imod ugens slutning skal danskerne forberede sig på at vinke farvel til sommeren.

Anbefalet til dig