DMI melder om stort vejrskifte: Nu starter det

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
I de kommende dage vil solen være at finde på himlen over Danmark.

Lige nu læser andre også

Det er ikke længe siden, at en snestorm kiggede forbi Danmark, men selv da den var passeret var vejret ikke noget at råbe hurra for.

Himlen har primært været grå og kedelig siden da, men det ser nu ud til, at det langt for længe får en afslutning.

Det skriver DMI.

Forventer sol

Fredag forventes størstedelen af landet at være skyet med periodisk tåge eller rimtåge, men indimellem vil der være lidt eller nogen sol, som danskerne kan nyde godt af.

Temperaturerne vil ligge mellem 1 grads frost og 5 graders varme, med de højeste temperaturer ved Vestkysten. Vinden vil være svag til frisk fra vest og nordvest.

Lørdag vil byde på skyet vejr med perioder af let regn eller slud, men det vil klare op fra nordvest, hvor der igen vil være perioder med sol og kun få byger. Temperaturerne vil ligge mellem 2 og 5 graders varme, og vinden forventes at stige til frisk vind til kuling fra vest og nordvest.

Søndag vil også byde på perioder med lidt eller nogen sol, men også risiko for byger, nogle med slud eller tøsne.

Temperaturerne vil ligge mellem 1 og 4 graders varme - koldest i Nordjylland. Vinden vil være jævn til hård fra nordvest og vest, og der vil være kuling ved kysterne.

Der er altså sol at finde på den danske himmel stort set samtlige dage i resten af ugen - noget som danskerne ikke ligefrem har været vant til.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig