DMI med trist nyt: Nu vender vejret

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI er kommet med en trist udmelding - især ét sted bliver danskerne udsatte.

Mest læste i dag

Det danske forårsvejr var for alvor begyndt at bide sig fast, og den seneste tid har danskerne oplevet sol, varme temperaturer og mild vind.

Især i den seneste uge er danskerne blevet forkælet.

Mandag var årets hidtil varmeste dag, da temperaturen i København ramte hele 23,8 grader, men den bliver ikke overgået lige foreløbigt.

Et lavtryk, der befinder sig mellem Sverige og Baltikum, vil bevæge sig nordpå, og derfor vil Danmark ligge i en kraftig og vestlig strømning af kold og ustabil luft.

Derfor må danskerne også vinke farvel til shorts og solbriller for en stund, men også kun for en stund.

Temperaturen følger tirsdag ikke de gode takter, som det danske vejr ellers har vist den seneste tid.

Her vil følelsen af sommer og forår være fjern, og flere steder i landet vil der være regn og byger i løbet af dagen.

Vinden vil være let til frisk, og graderne vil være mellem 11 til 16 grader, hvilket altså er noget af en afvigelse fra mandagens sommerlige vejr.

Men det stopper ikke her.

Sådan skriver DMI.

I aftentimerne vil vinden tage til og ved kysterne kan der opleves hård vind eller kuling.

Nordjyderne skal forberede sig ekstra godt på noget blæsevejr, da de til aften kan få hård kuling med vindstød af stormstyrke.

Det bliver mest blæsende i Nordvestjylland, der til aften får op til hård kuling fra nordvest med vindstød af stormstyrke.

Dog er der håb forude.

Når ugen er ved at være ved vejs ende, er det altså igen tid til at finde solbrillerne og shorts frem igen med temperaturer op til svimlende 22 grader. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig