DMI melder om vejrskifte: Nu sker det endelig

14/12/20 07:09

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er der ny prognose fra DMI - og især én detalje, vil mange sikkert byde velkommen med kyshånd.

Det har efterhånden været koldt gennem en længere periode, men det ændres der snart på. Samtidig er der også en mulighed for, at vi endelig får lov til at se solen igen.

Vi har nemlig kun haft ganske få minutters sol i Danmark i løbet af december, men nu melder DMI ud om et større vejrskifte, der både sender solen frem fra skyerne og samtidig også hæver temperaturen lidt.

DMI skriver nemlig, at denne uge bliver ustadig, men lunere og med større chancer for sol.

I dag mandag bliver det skyet og diset, og der kommer regn fra vest ind over landet. Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 8 grader.

Vejret resten af ugen

Tirsdag forventes skyet vejr med temperaturer omkring 5 og 8 grader.

Onsdag begynder temperaturen at stige en smule, da vi får op til 9 grader, og det vil også være her, at vi først på dagen mange steder i landet vil opleve solen. Senere bliver der skyet og diset.

Torsdag forventes skyer, dis og regn, men det klarer op i løbet af dagen. Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 9 grader.

Fredag er der mulighed for lidt sol, men ellers bliver det overvejende skyet. Temperaturen forventes at ligge stabilt på de 8 grader.

Lørdag får vi op mod 9 grader, og det bliver en tør dag med en del sol. Desværre fortsætter det ikke søndag, hvor vejret bliver ustadigt, og hvor temperaturen måske falder.