DMI melder ud: Det bider sig fast

23/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu kommer DMI med en opløftende melding.

Mest læste i dag

Mandag skød ugen igang med et smukt vejr, der bestemt var præget af fornemmelsen af forår. Nu melder DMI at der er endnu en lun dag i vente - dog med lidt mere gråvejr. 

Generelt kommer denne uge til at byde på lunere temperaturer og meldingen fra DMI lyder på, at foråret er ved at bide sig fast. 

Tirsdag byder på en diset og grå dag, hvor vi også kan opleve en overgang med lidt regn. Til gengæld får vi en lun og mild dag, med temperaturer på mellem 7 og helt op til 13 grader.

I dag passerer en front Danmark fra vest og når den er passeret i nat, vil vi stadig ligge i en lun luftstrømning. Det betyder at resten af ugen vil byde på forårsagtigt vejr med temperaturer på op til 10 grader eller mere. Luften vil dog opleves lidt mere diset eller fugtig end de seneste dage. 

Onsdag bliver tørt med nogen eller stedvis en del sol, men delvist vil solskinnet opleves som "sløret". Temperaturer på mellem 9 og 14 grader, hvor kyster med pålandsvind kun vil opleve omkring 6 graders varme. Svag til jævn vind fra sydvest, ved Vestkysten hård vind.

Det milde vejr fortsætter

Torsdag byder først på dagen på nogen sol, især i den østlige del af landet - ellers bliver det skyet og mest tørt. Temperaturer mellem 8 og 13 grader, mens kyster med pålandsvind endnu en gang må nøjes med temperaturer på omkring 6 graders varme.

Fredag vil blive skyet og måske med lidt regn, ellers nogen opklaring og de fleste steder lidt eller nogen sol. Temperaturer mellem 5 og 9 graders varme. Jævn til hård fra sydvest og vest, senere fra vest og nordvest, ved kysterne stedvis op til kuling. Om natten aftager vinden noget

Weekenden ser ud til fortsat at byde på stedvist en del sol, dog med mulighed for enkelte byger. Temperaturer på mellem 5 og 10 graders varme, mens nætterne kan byde på temperaturer omkring frysepunktet.

Lørdag:
Nogen eller stedvis en del sol og mulighed for enkelte byger. Temp. op mellem 5 og 10 grader, om natten ned mellem frysepunktet og 3 graders varme, lokalt nattefrost. Svag til jævn vind fra vest og nordvest.

DMI melder om, at mandag og tirsdag i næste uge fortsat byder på mest tørt vejr og milde temperaturer.

 

 

Anbefalet til dig