DMI melder ud: Det er nu du skal nyde det

Foto: Shutterstock

Det er nu du skal nyde det gode solrige vejr - for inden længe skifter det igen.

Den seneste tid har budt på ustadigt vejr, hvor vi har fået en god blanding af både blæst, regn, gråvejr - og en lille smule sol. Nu kan vi se frem til et par solrige og milde dage, men derefter vil det igen vende.

I dag og i morgen skal vi derfor nyde det solrige vejr, med temperaturer op mod 12 grader. For - det der for mange er påskeferie - skydes i gang med en weekend der byder på blæsende og regnfuldt vejr.

Men lad os tage de gode nyheder først.

Læs også

I weekenden slår forlystelsesparkerne dørene op: Dette skal du huske

I dag, torsdag, vil byde skyet vejr først på dagen, især i Jylland - men ellers lidt eller nogen sol i løbet af dagen. DMI melder dog også om mulighed for enkelte byger, især i Nordvestjylland. Vi får milde temperaturer op mellem 7 og 12 grader, med svag til jævn vind. I aften og i nat bliver det tørt og til dels klart, men i Jylland kan der komme stedvis tåge.

Fredag vil der i den østlige del af landet være nogen sol og mest tørt, mens der mod vest kan være mere skyet med byger. Temperaturer mellem 7 og 12 grader. Hen mod aften vil vinden tiltage og blive let til frisk omkring syd.

Regn og blæst skyder påskferien i gang 

Lørdag begynder vejret at skifte, og dagen starter med skyer og regn. Det vil dog senere klare op vestfra med lidt eller nogen sol - dog stadig med byger og risiko for hagl. Temperaturer mellem 5 og 10 graders varme og efterhånden let til frisk vind.

Søndag starter med lidt eller nogen sol, men bliver skyet og med regn vestfra. Dog vil Bornholm have tørt vejr hele dagen. Temperaturer mellem 5 og 8 grader, med let til frisk vind fra sydvest og syd.

Læs også

Nu melder Kongehuset ud: Det bliver anderledes i år

Mandag skydes ugen i gang med udbredt regn vestfra. Tempraturer op omkring 10 grader, men med blæsende jævn til hård vind hele døgnet. 

Tirsdag byder på skyet vejr, men dog mest tørt. Temperaturer mellem 10 og helt op til 14 graders varme. Let til frisk vind omkring sydvest. 

De efterfølgende dage ser ud til, at byde på fortsat milde temperaturer, men stadig ustadigt vejr.