DMI melder ud: Det kan blive lidt farligt

07/12/20 07:44

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det bliver ikke nogen sjov mandag at bevæge sig ud i. Ifølge DMI bliver det nemlig meget blæsende, og til tider farligt.

Det milde vejr vi havde i november, kan vi indtil videre kigge langt efter i december. Der er nemlig ikke noget, der tyder på, at vi får et mildt julevejr i år, og her mandag den 7. december, bliver det også en overskyet dag, der både byder på regn og kraftig blæst.

Således fortæller DMI, at det i dag kommer til at blæse en hel del, og dermed kan det blive farligt i trafikken, særligt hvis man kommer kørende over en bro i Danmark.

Nattefrosten de kommende nætter gør det dog heller ikke sjovt at være bilist i Danmark.

“Så det kan blive lidt farligt i trafikken, og det er vigtigt, at man passer på,” lyder det fra DMIs vagthavende meteorolog Martin Lindberg til B.T.

Vejrudsigten resten af ugen

Tirsdag forventes det meste af landet tørt, og der vil faktisk komme lidt sol. Temperaturen forventes at ligge mellem 5 og 7 grader.

Onsdag vender regnen så tilbage over det meste af landet, mens der dog vil være tørt i de østlige egne. Temperaturen forventes at ligge på mellem 4 og 6 grader.

Torsdag bliver der skyet vejr og i Jylland kommer der stedvis regn. Der vil komme lidt slud hist eller her, og muligvis lidt tøsne.

Fredag bliver det køligt med ned til 2 og 5 grader. Køligst bliver det i de sydlige egne.

Lørdag bliver det stort set tørt, men mest skyet. Temperaturen vil ligge mellem 3 og 5 grader.

Søndag og mandag forventes først stabilt vejr, men senere bliver det ustadigt. Der kan dog komme stigende temperaturer.