DMI melder ud: I næste uge sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
I næste uge er der lidt at smile over, selvom vejret ikke bliver noget at råbe hurra for.

Mest læste i dag

De kommende dages vejr har Thøger Larsen så fint beskrevet i sine sommersange ”Danmark, nu blunder den lyse nat” og ”Du danske sommer, jeg elsker dig”.

Sådan skriver DMI.

Søndagsvejret

Søndag byder på lidt eller nogen sol og spredte byger, der kan være med hagl og torden.

Temperaturen holder sig den kølige side med 12 til 15 grader, og så bliver det blæsende for årstiden med let til frisk vind fra vest og sydvest, ved kysterne stedvis hård vind til kuling, og i forbindelse med byger kan der forekomme kraftige vindstød.

Skal du ud at stemme til EU-valget, er det altså om at hoppe i en lun trøje og holde øje med vejret.

Næste uge

Det ustadige, kølige og til tider blæsende vejr med dagtemperaturer omkring 15 grader fortsætter ind i næste uge.

Hen mod næste weekend ser det dog ud til at vejret – i hvert fald en overgang – stabiliseres en smule, så det bliver mere tørt, mindre blæsende og lidt varmere.

Solen vil tilmed titte frem flere af dagene, hvorfor der er lidt at glæde sig til. Det vil dog ikke komme til at føles som rigtig dansk sommer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig