DMI melder ud: Det sker i slutningen af ugen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I slutningen af ugen sker det.

Mest læste i dag

Danskerne kan se frem til en god afslutning på ugen med et vejrskifte, der lover godt for de solhungrende. Mens de kommende dage byder på varierende vejrforhold, er der lyspunkter i horisonten.

Det skriver DMI.

Tirsdag bliver en dag med blandet vejr. Dagen byder på spredte byger, muligvis med hagl, før solen titter frem. Aftenen bringer dog en ny skydække fra vest, og temperaturer svinger mellem 5-7 grader.

Vinden vil være jævn til hård fra sydvest og vest, med kuling ved kysterne. Natten byder på regn, der muligvis starter som slud eller sne, med temperaturer mellem 2-8 grader.

Onsdagen fortsætter med ustadigt vejr, hvor der både vil være byger og solglimt. Temperaturerne vil ligge mellem 6-9 grader, og vinden forbliver frisk med kuling fra vest. Natten bringer opklaring og tørrere forhold, med temperaturer ned til frysepunktet.

Torsdag markerer en markant ændring i vejret, da det her vil være både tørt og med sol. Hen mod aftenen samler skyerne sig dog på himlen.

Temperaturen vil variere mellem 2-7 grader, og vinden bliver svag til jævn. Natten byder på regn i vest og temperaturer omkring frysepunktet.

Fredag er det ustadige vejr tilbage, og dagen vil starte med regn, men de solglade danskere behøver ikke at være helt slukørede alligevel, da lørdag byder på tørt vejr og sol. Temperaturerne vil ligge omkring 5 grader, og vinden bliver let til frisk fra vest.

Ugen afrundes søndag med tørt vejr, mens mandag igen bringer regn fra vest. Temperaturen forbliver stabil.

Anbefalet til dig