DMI melder ud: Disse danskere kan se frem til 18 grader og solskin

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu sker det.

Mest læste i dag

DMI har nu løftet sløret for, at i dag kan blive årets hidtil varmeste dag. Dog er det ikke alle, der får lov til at opleve de varme temperaturer, da lande ti dag bliver delt i to.

Er man til skyer, regn, og temperaturer mellem 6 og 10 grader, så skal man drage mod vest. Hvis man er til lidt højere temperaturer mellem 12 og 18 grader, forholdsvist tørt vejr og perioder med sol, så er det i de østlige egne, at man skal befinde sig.

Men især ét sted ser ud til at opleve højere temperaturer end alle andre.

Her bliver det varmest

Der hvor solen kommer til at titte frem længst tid er på Bornholm. Det er også her, det forventes at den højeste temperatur bliver målt, hvorfor der er glædeligt nyt til de danskere, der befinder sig på solskinsøen, som i dag lever op til sit navn.

Det fine - og til dels slørede - solskinsvejr i de østlige egne bliver dog ikke ved.

I løbet af dagen bliver det skyet og der kan komme lidt regn, især Vestsjælland. Prognoserne er noget uenige om, hvor meget nedbør der kommer, og hvor nedbøren falder.

Vejret 2. påskedag

Anden påskedag, mandag, er starten på april måned. I april skal vi forvente at alt kan ske, i hvert fald hvis man taler om vejr. I april kæmper vinteren med at holde fast og sommer prøver at komme tidligere.

Dette års anden påskedag bliver en våd gråvejrsdag.  Et frontsystem med flere små lavtryk, som perler på en snor, bevæger sig på tværs af landet og giver regn til store dele af Danmark. Først på dagen i de sydlige egne, men mandag aften og natten til tirsdag også i de nordlige egne.

Den første del af april byder på sne

Kigger vi lidt længere frem, så er starten af april ustadig med mange lavtryk og frontsystemer, som bevæger sig ind over landet fra sydvest og bevæger sig videre mod nordøst.

Anbefalet til dig