DMI melder ud: Går stabil periode i møde

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Weekenden har budt på lidt af hvert, men nu ser det ud til, at vejret vil blive stabilt.

Lige nu læser andre også

DMI's seneste vejrprognose lover en forholdsvis stabil start på ugen, takket være et højtryk over Centraleuropa. Men som ugen skrider frem, vil flere frontsystemer nærme sig Danmark fra sydvest, hvilket kan bringe mere ustadigt vejr med sig.

Mandag starter med enkelte tågebanker, men solen vil bryde igennem og give os nogen eller en del solskin. Der kan dog forekomme lokale byger. Temperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader, mens natten vil byde på temperaturer mellem 12 og 17 grader. Vinden vil være svag til jævn fra vest og sydvest, men ved kysterne kan den blive frisk.

Tirsdag vil ligeledes byde på tåge i de tidlige timer, men solen vil igen dominere dagen. Dog kan der forekomme enkelte byger, især i de nordvestlige egne. Vinden fortsætter fra sydvest, og temperaturerne forventes at være på niveau med mandagens.

Onsdag følger samme mønster som de foregående dage med morgentåge, solskin og enkelte byger. Vinden vil fortsat komme fra sydvest.

Torsdag bringer en ændring i vejret. Dagen starter med lidt sol, men skyerne vil tage til, og regn kan forventes i de sydvestlige egne. I løbet af natten vil regnen sprede sig til resten af landet. Vinden vil skifte retning og komme fra sydøst.

Fredag vil byde på regn i de nordlige og østlige egne om morgenen, men det klarer op fra sydvest med nogen sol og enkelte byger. Vinden vil være let til frisk fra sydøst, men vil dreje mod sydvest og aftage en smule.

Weekenden ser ud til at blive mere ustadig med en smule faldende temperaturer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig