DMI melder ud: Godt nyt på vej

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vejr-update for den kommende uge.

Mest læste i dag

Vi har i det sidste par uger vendt os til et morgenvejr, der bød på slud og frostgrader. Men det vender om et par dage. Det skriver Ekstra Bladet.

“Hvis man er meget heldig i Nordjylland, kan det blive op til fem grader. Sydpå kan der dog være chancer for solskin på tirsdag” skriver Trine Pedersen, der er vagthavende meteorolog hos DMI.

Både mandag og tirsdag byder på temperaturer mellem frysepunktet og fire grader. Men onsdag kan man glæde sig et vejrskifte. En front fra nordvestlig retning passerer nemlig Danmark.

Det medfører at torsdag byder en kær, gammel ven velkommen tilbage på den danske himmel: solen.

“Torsdag står de fleste op til solskin (...) Og det holder egentlig både torsdag og fredag med pæne solchancer. Temperaturerne i dagtimerne vil typiske ligge mellem frysepunktet og fem grader, fortæller Trine Pedersen”.

Generelt vil det restende januar-vejr, der har budt på rigelig med regn og blæst, også tage en mindre pause i den kommende uge. Faktisk står ugen vejr til at blive forholdsvis lunefuldt, udtaler Trine Pedersen.

“At vi faktisk ligger over frysepunktet de fleste dage er vel lidt til den lune side, men det er en meget fredelig uge i januar, siger Trine Pedersen”.

Anbefalet til dig