DMI melder ud: Her er sneen faldet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Måneden siger forår - vejret noget andet.

Lige nu læser andre også

Onsdagens vejr i Danmark byder på skydække og mildere temperaturer, ifølge den seneste prognose fra DMI. Mens foråret langsomt gør sin entré, forventes dagen at blive præget af ro, men med en kølig brise takket være østenvinden.

"Det bliver en stille og rolig dag, men lidt kølig grundet østenvinden. Det vil være skyet i det meste af Danmark," forklarer DMI's vagthavende meteorolog, Trine Pedersen, til Ekstra Bladet. Temperaturene forventes at nå op mellem tre og syv grader, hvilket lover en relativt mild dag for årstiden.

I en positiv vending for solhungrende danskere, vil Bornholm, kendt som solskinsøen, nyde godt af solskin senere på eftermiddagen. Dette i kontrast til resten af landet, som må indstille sig på en overvejende skyet onsdag.

Sneen er faldet

Vejret tager dog en vinterlig drejning i Nordjylland, hvor nattens himmel har budt på både slud og sne. Som følge heraf er der iværksat saltning i store dele af regionen for at bekæmpe de glatte veje. Nordjyllands Politi har udsendt en opfordring til bilister om at udvise ekstra forsigtighed:

"Kør forsigtigt, da der kan være glat på vejene," meddeler politikredsen på mediet X.

Mens dagens vejr bringer en blanding af forårets blide greb og vinterens sidste hilsen, er det klart, at vejret i Danmark fortsat er så omskifteligt, som det altid har været.

Borgerne opfordres til at klæde sig efter forholdene og være opmærksomme på vejret, især de nordjyder, der står op til en ekstra udfordring på vejene.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig