DMI melder ud: Her er weekendvejret

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er lidt til enhver smag.

Mest læste i dag

Vejret, som danskerne har måtte tage til takke med i det seneste lange stykke tid, har ikke været noget at råbe hurra for.

Sommeren startede ud med masser af varme og masser af tørvejr. Faktisk så meget tørvejr, at landmænd og haveejere til sidst måtte krydse fingre for, at der snart ville falde noget nedbør.

Sådan har det dog ikke været siden juli måneds start, da der siden da har været ustadigt vejr på menuen med kun meget få undtagelser.

Dog ser de kommende dage ud til at blive ganske rolige, skriver DMI.

Der vil både være sol samt temperaturer over 20 grader, men danskerne slipper ikke ved det.

Skyer og enkelte byger vil også være at finde i den danske vejrbuffet, men de kommende dage vil primært være tørre.

Weekendens vejr

Det ser ud til, at enkelte byger vil være spredt ud over landet fredag, og disse byger kan indeholde torden. Derudover er der meldt om lidt eller nogen sol samt temperaturer op imod 23 grader.

Piben får en lidt anden lyd lørdag, hvor det vil være en anelse mere skyet. I løbet af dagen vil der også komme mere regn til landet fra sydøstlig retning. Til at veje op for den ekstra nedbør er der til gengæld mulighed for 25 grader lørdag, hvorfor det ikke lader til at blive et problem at holde varmen, hvis man bevæger sig udenfor.

Søndag minder mest af alt om fredag, da der igen vil være op imod 23 grader, mens der yderliger meldes om nogen eller en del sol fra DMI.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig