DMI melder ud: Her får vi 25 graders varme

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er 25 graders varme på vej.

Lige nu læser andre også

Efter uger med skiftende og ustadigt vejr, ser det endelig ud til, at sommerens varme vender tilbage til Danmark. Med en spået temperatur på hele 25 grader i de østlige egne på mandag, er der god grund til at finde sommertøjet frem igen.

Mandag starter ugen stærkt ud med perioder af solskin, selvom der vil være skyer fra tid til anden. Mens de fleste steder i landet kan forvente temperaturer mellem 18 og 23 grader, vil de heldige i de østlige egne opleve en top på hele 25 grader.

Aftenen lover også godt med fortsat sol, selvom natten kan bringe lidt regn eller byger i Jylland.

Tirsdag byder på en blanding af sol og skyer, med byger der kan udvikle sig til torden, især i de østlige områder. Men frygt ikke, for temperaturen vil stadig ligge mellem 20 og 24 grader.

Aftenen lover lidt eller nogen sol, og natten vil være overvejende skyet men tør.

Onsdag lover godt med solskin og kun få lette byger. Med temperaturer mellem 18 og 23 grader og en svag til jævn vind, er det en perfekt dag til at tilbringe tid udendørs.

Torsdag fortsætter den positive trend med solskin, selvom der vil være perioder med skyer.

Der kan komme en enkelt byge, men med temperaturer mellem 18 og 23 grader, er det stadig behageligt.

Fredag runder ugen af med tørt vejr og solskin. Med temperaturer mellem 18 og 23 grader, er det en perfekt afslutning på en uge, der lover meget bedre vejr, end vi har set de sidste mange uger.

Anbefalet til dig