DMI melder ud: Her vender det

Det længe ventede solvejr smutter igen inden længe.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne som befolkning har savnet at se lidt til solen.

Den drøm går nu i opfyldelse.

I dag - onsdag - skriver DMI nemlig, at danskerne vil få en pause fra regnen, og at der i perioder vil være lidt eller nogen sol flere steder. Derudover er det værd at næve, at temperaturen vil komme op mellem 6 og 9 grader.

Selvom mange helt sikkert godt kunne tænke sig, at det varede ved længe, så skifter vejret snart tilbage til det, vi kom fra.

En ny front er på vej, den bevæger sig ind over den jyske vestkyst sidst på eftermiddagen og først på aftenen, hvorfor danskerne allerede igen i morgen torsdag kan se frem til gråt og kedeligt vejr, som bliver ledsaget af regnbyger.

Resten af ugen

Selvom solen inden længe er væk igen, så er det ikke ensbetydende med, at den ikke kommer og hilser et par gange i løbet af ugen.

Fredag vil der være perioder med lidt eller nogen sol og især i den vestlige del en del byger. Temperaturen vil ligge mellem 5 og 8 grader, og der vil være frisk vind til kuling fra sydvest. Om aftenen og natten kun enkelte byger - og ellers klart. Temperaturen ned mellem frysepunktet og 5 graders varme og svag til jævn sydlig vind.

Lørdag ser ud til at følge fredagens takter med lidt sol, men også byger. Her vil temperaturen ligge mellem 5 og 9 grader, og svag til jævn vind mest fra sydlige retninger. Om aftenen og natten til dels klart vejr, bortset fra enkelte byger.

Minsandten om søndag ikke også bliver med både sol og enkelte byger. Igen vil temperaturen bevæge sig mellem 4 og 8 grader. Om natten vil det primært være tørt og klart, og her vil der være mulighed for nattefrost.

Anbefalet til dig