DMI melder ud: Nu vender det

22/4/22 09:18

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu vender vejret.

De seneste dage har budt på meget sol og tocifrede varmegrader.

Nu vil et højtryk nord for Danmark styre vejret de kommende 7 dage. Det betyder, at der efterhånden vil blæse lidt køligere vinde ind over os. Det vil tage toppen af de forholdsvis varme forårstemperaturer. 

Lørdagen lægger ud med nogen eller en del sol, men længere op ad dagen vil der stedvis dannes skyer. Temperaturen er fortsat i den høje ende, og vil ligge et sted mellem 11 og 17 grader. Ved Østersøen er det dog lidt mere beskedent med en temperatur mellem 7 og 10 grader. Vinden vil være let til frisk gennem hele døgnet. 

Søndagen minder meget om lørdagen, men dog ikke helt så varm. Temperaturen vil snige sig op på mellem 10 og 13 grader. I nattetimerne vil temperaturen være mellem 1 og 6 grader.

Ugens første dag vil give lidt eller stedvis nogen sol, og med temperaturer i dagtimerne mellem 8 og 13 grader, og en svag vind fra nord og nordvest. 

Tirsdagen byder også på lidt eller nogen sol, men også med risiko for enkelte byger. I nattetimerne ligger temperaturen mellem 1 og 5 grader, og vinden vil være svag til frisk. 

Resten af ugen vil byde på stort set samme slags vejr, men med mulighed for byger af og til.