DMI melder ud: Nu vender det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det snart slut.

Mest læste i dag

De danskere, der i den seneste tid har færdedes i trafikken, er ikke i tvivl om, at vejene er glatte, og at der flere steder er sne, der mangler at smelte.

Men det ser nu ud til, at de vinterlige tendenser, som sætter sit præg på kørsel og kø, kan være slut inden længe.

Det skriver DMI.

De kommende dage meldes der nemlig om temperaturer over frysepunktet, hvorfor både sne og isslag får mulighed for at smelte.

Vejret resten af ugen

Onsdag vil vejret blive gråt, og der vil stedvis være tæt tåge eller rimtåge. Temperaturen forventes at variere fra 3 graders frost til 2 graders varme.

Vinden vil være svag til jævn og hovedsageligt vestlig. Natten til torsdag bringer mere skydække og tåge med temperaturer omkring eller lidt under frysepunktet.

Torsdag vil der være mulighed for at få solen at se, selvom mange områder starter dagen med skyer og tåge. Temperaturene vil ligge mellem 2 graders frost og 3 graders varme. 

Aftenen bringer klarere vejr, men natten kan igen byde igen mest skyet vejr med lokal rimtåge og temperaturer, der falder til mellem frysepunktet og 7 graders frost.

Fredag fortsætter trenden med skyet vejr og sporadisk tåge. Perioder med sol er dog mulige, især ved Vestkysten, hvor det vil være varmest. Her kan det blive op til 5 graders varme.

Vinden forventes at være svag til frisk og skiftende. Aftenen vil klare op, men efterfølges af mere skydække og let regn eller slud. 

Lørdagen ser lovende ud, idet vejret klarer op fra nordvest, og solen gør sit indtog, selvom enkelte byger stadig er mulige. 

Temperaturen vil ligge mellem 2 og 7 graders varme om dagen og falde til mellem 3 graders frost og 3 graders varme om natten.

Søndagen lover lidt eller nogen sol med sporadiske byger, som kan inkludere slud eller tøsne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig