DMI melder ud: Ny vejrrekord i dag

Vi får den vådeste januar-måned nogensinde, mener DMI

Mest læste i dag

Vi slutter januar-måneden af med både regn og glatte veje, samt en eftermiddag der læner sig op af stormstyrke det meste af landet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Faktisk står det meste af landet til at få glatte overflader her fra morgenstunden.

“Vi har registreringer på pletvis rimglatte veje, primært i Midt- og Østjylland, Fyn og hele Sjælland samt Lolland-Falster” fortæller Erik Hansen, vagthavende meteorolog.

Det opfordres derfor til at være ekstra vagtsomme her i morgentrafikken, og køre efter omstændighederne.

Til trods for en kold, våd og glat start på dagen, vil regn fra vesten skylle ind over landet, og skille sig af med de glatte veje.

Men den regnfulde midt- og eftermiddag er ikke bare en våd afslutter på årets første måned: der er nemlig stor chance for at sætte vejrrekord i dag.

Der skal nemlig blot 4 millimeter nedbør fra at sætte en ny januarrekord for regn, som nu ligger på 123 millimeter. Den nuværende rekord blev sat i 2007.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig