DMI melder ud om efterårsferien: Det har vi i vente

15/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Fredag bliver en blæsende dag - men milde temperaturer venter.

Mest læste i dag

I dag går rigtig mange danskere på efterårsferie. 

Det betyder også, at det i dag er skolernes motionsdag. Det kan godt blive en blæsende fornøjelse, da fredagen byder på en del blæst. Derudover er vejret en blandet omgang, med både regn og overgange med sol og kun enkelte byger. I dag får vi temperaturer mellem 10 og 13 grader.

Weekenden starter køligt, da der strømmer kold luft med byger ned over Danmark fra nordvest. Men i løbet af søndagen sender et lavtryksområde fra fugtigere luft mod os. Det betyder at de efterfølgende dage vil byde på noget mildere temperaturer for årstiden - dog fortsat med ustadigt vejr. 

Lad os se nærmere på den næste uges vejr.

Lørdag byder på enkelte byger - men også perioder med regn og lidt sol. Temperaturer mellem 10 og 13 grader, med let til hård vind - ved kysterne i den nordlige del af landet stedvis op til kuling.

Søndag byder på mest skyet vejr, hvor vi også får perioder med regn. Temperaturer mellem 9 og 14 grader. Svag til frisk sydvestlig vind - men senere skiftende og ved kysterne op til hård vind. 

Mandag mest skyet og stedvis lidt regn - dog også mulighed for lidt sol. Temperaturer mellem 9 og 14 grader.

Tirsdag bliver igen skyet med regn i perioder. Temperaturerne er ganske milde og vil være på mellem 12 og 15 grader. Vinden frisker op og bliver mellem jævn til hård.

Onsdag bliver skyet med regn og byger  - igen mulighed for lidt sol. Temperaturer helt op mellem 13 og 17 grader. Igen jævn til hård vind omkring sydvest, der tiltager til mellem frisk vind og kuling.

Torsdag og fredag ser ud til fortsat at byde på ustadigt vejr, med efterhånden faldende temperaturer. 

 

Anbefalet til dig