DMI melder ud om Kristi himmelfart: Dette kan du se frem til

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu melder DMI ud, hvad der kan forventes af Kristi himmelfart.

Mest læste i dag

Hvis du har fri i forbindelse med Kristi himmelfart, så kan du se frem til lidt af hvert. 

Det kan du naturligvis også, hvis du skal på arbejde, men der har nu nok ikke helt samme frie tøjler, når det kommer til udnytte eller gemme dig fra vejret.

Sådan skriver DMI.

Vejret bliver mest til den pæne side, men det starter dog med, at vi skal have et mindre regnvejr til at passer på selve helligdagen.

Dagen bliver således skyet i det mest af landet. På Bornholm kan man få glæde af solen det meste af dagen. Om eftermiddagen skal et regnvejr passere de de nordlige egne, og om aftenen og natten trækker det videre mod sydøst.

I løbet af fredagen klarer det op fra nordvest og solen dækkes herefter kun i varierende grad af skyer. En byge eller to kan nok ikke undgås.

Temperaturen kommer op mellem 14 og 19 grader, dog er det fortsat lidt køligere i kystområder med pålandsvind.

Vinden holder sig for det mest i de ret svage styrker. Den stater i det vestlige hjørne, men i løbet af lørdagen drejer over i de østlige retninger.

22 grader og sol

Når vi rammer slutningen af maj måned, bliver det sjovt at opholde sig udendørs. Prognoser tyder på, at et højtryk kan bygge sig op over Norden og Nordøsteuropa, hvilket ville medføre flere tørre og solrige dage.

Derudover ser det ud til, at temperaturen vil snige sig op omkring 22 grader, hvorfor der er god grund til at glæde sig. Nattetemperaturerne vil sandsynligvis befinde sig mellem 5 og 12 grader, og nedbørsmængderne forventes at ligge omkring det normale.

Om DMI's glædelige melding bliver en realitet, må tiden vise.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig