DMI melder ud: På lørdag rammer det landet

Nyheder
Foto: Shutterstock
DMI lover godt vejr i dag.

Lige nu læser andre også

Sol fra en nærmest skyfri himmel gav onsdag middag årets første meteorologiske sommerdag. Her blev der nemlig målt 25,2 grader i Stauning Lufthavn i Vestjylland.

Det er ikke nogen tilfældighed, at det netop er i Vestjylland, vi måler de højeste temperaturer i disse dage. Vi har nemlig østenvind, og når luften varmes op på dens vej hen over Jylland, bliver det varmest i Vestjylland.

Sådan skriver DMI, der ikke udelukker, at flere meteorologiske sommerdage er på vej.

Der er i hvert fald udsigt til endnu nogle dage med tørvejr og sol fra en nærmest skyfri himmel. Det ser dog ud til at temperaturen falder 1-2 grader således at 23-24 grader bliver maksimumtemperatur de kommende dage.

Her stopper stimen

Selvom der nok er mange, der krydser fingre for, at de varme, solrige og tørre dage fortsætter, så ser det ud til, at stimen får en ende inden længe.

Vi skal dog helt hen til lørdag, før det ser ud til, at der en overgang kommer lidt flere skyer på himlen. Mod øst kan man måske få en enkelt byge.

Selvom et par byger forventes at ramme landet lørdag, så skal man dog ikke forvente, at det bliver koldt og kedeligt igen.

DMI's månedsprognose peger nemlig på, at der bliver masser af sol og temperaturer på op til 22 grader i de kommende uger. Faktisk gælder det både uge 21, 22, og 23.

Hvis du er blandt dem, der elsker en 'rigtig' dansk sommer, så er der altså håb forude.

Anbefalet til dig