DMI melder ud: På mandag sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Mandag rammer det igen.

Lige nu læser andre også

Den danske sommer har budt på lidt af hvert i år, og i lang tid var der ikke meget at råbe hurra for.

Regnfulde og kølige dage har præget sommermånederne, hvilket har lagt en dæmper på de forventede solrige og varme oplevelser.

Alligevel blev der plads til et par dage med vaskeægte sommervejr forleden, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, og temperaturerne steg.

Desværre har skyerne nu igen fået tag om landet, og det ser ud til, at vi må væbne os med tålmodighed, inden vi kan nyde flere sommerdage.

Men så længe skal danskerne faktisk ikke vente, skriver DMI.

Dagens vejr

I dag venter der både en anelse sol og et par byger. Temperaturen har taget et lille dyk nedad og forventes at lande på mellem 18 og 22 grader, og vinden bliver svag til jævn fra sydvest og vest.

Hen mod aften forsvinder de sidste byger, og man kan nyde en aften i tørvejr, inden et udbredt regnvejr breder sig ind over landet vestfra natten til fredag.

De kommende dage

Fredag ser også ud til at byde på regn, men om eftermiddagen venter en opklaring med sol og spredte byger.

Temperaturen vil befinde sig mellem 18-22 grader, og der vil være jævn til frisk vind fra syd/sydvest.

Lørdag følger samme spor med både sol, byger og temperaturer på op til 22 grader. Der vil dog være en hårdere vind og ved kysten nærmer vi os kuling.

Ugens sidste dag vil heller ikke afvige meget. Her vil både sol og byger vise sig, mens temperaturen dog tager et lille nøk i den rigtige retning. Den kommer nemlig til at ligge mellem 18 og 23 grader.

Sommervarme vender tilbage

Sommervarmen vender tilbage med mandagens tørre og solrige vejr, hvor dagtemperaturerne vil stige til mellem 20 og 25 grader.

Om natten bliver det mere skyet, med regn og byger, der bevæger sig ind over landet fra vest. Temperaturen falder til mellem 14 og 19 grader.

Tirsdag byder på en kombination af sol og regn- og tordenbyger.

Dagtemperaturerne stiger yderligere til mellem 22 og 27 grader, og nattemperaturen ligger omkring 18 grader. Vinden vil variere fra svag til hård ved kysterne.

Anbefalet til dig