DMI melder ud: På søndag sker det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På søndag sker det.

Mest læste i dag

Danmark står over for en periode med markante vejromslag i den kommende uge, hvor vejret skifter fra milde solskinsdage til kølige nætter og tilbagevendende regnbyger.

En dynamisk vejrfront er på vej fra vest, og den vil medføre en række vejrændringer over hele landet.

Sådan skriver DMI.

Allrede fra i dag - tirsdag - begynder ændringerne, idet et lavtryk krydser den sydlige del af landet og bringer køligere luftmasser ned over Danmark fra nord.

Det kulminerer fredag, hvor endnu et lavtryk forventes at bringe regn med sig.

Onsdag tegner til at blive relativt mild med noget solskin og kun sporadiske byger. Temperaturene vil variere fra 5 til omkring 10 grader, mens vinden vil være svag til jævn og skifte retning gennem dagen.

Natten forventes at være tør og ret klar med temperaturer faldende til mellem 2 graders frost og 5 graders varme.

Torsdag vil byde på en blanding af let solskin og spredte byger. Temperaturen forventes at ligge mellem 6 og 11 grader med en let til frisk vind. Natten til fredag kommer der mere skyet vejr fra vest, og der forventes lidt regn i de vestlige dele af landet.

Dagen efter, når det weekenden står på døren, vil være præget af mest skyet vejr og regn, der breder sig fra vest. Dagtemperaturene forventes at ligge mellem 5 og 10 grader, og aftenen vil fortsat være præget af skyer og perioder med regn, men klarer op fra nordvest mod lørdag morgen.

Weekenden byder på en blanding af sol og enkelte byger med temperaturer stabile mellem 5 og 10 grader om dagen. De kølige nætter fortsætter med temperaturer ned til 2 graders frost.

Især søndag kan man se frem til lidt solskin, da DMI melder om 'nogen sol'. Her vil der dog også være risiko for haglbyger, især i de nordlige og østlige kystområder, hvor vinden kan blive frisk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig