DMI melder ud: Så koldt bliver det

26/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det ser ud til, at forårsvejret lader vente på sig.

Mest læste i dag

Selv om vi snart skriver 1. maj, så ser det altså ikke ud til, at temperaturen følger med. I hvert fald ikke hvis man kigger på DMI's seneste udmelding.

Det bliver nemlig koldt de kommende dage. Hos DMI har man sporet den luft, der snart vil trække indover Danmark, og det viser sig, at den har været meget tæt på Ishavet.

Heldigvis vil luften på sin vej mod Danmark blive varmet om en smule, så vi vil få temperaturer på op til 6 og 10 graders varme - hvilket ikke er det helt store, når vi skriver 26. april.

Torsdagen byder på nogen eller en del sol, men også risiko for enkelte byger. I dagtimerne vil temperaturen ligge et sted mellem 7 og 12 grader, og vinden vil være let til frisk. I nattetimerne ligger temperaturen mellem 2 og 4 graders varme.

Til fredag skruer vi lige 1 grad op for temperaturen i dagtimerne, og der er mulighed for at få et kig til solen. Natten vil være tør og klar, og med en temperatur mellem frysepunktet og 5 graders varme.

Kigger vi frem mod weekenden ser vi, at vejret vil være stort set uforandret.

Lørdagen byder på nogen sol de fleste steder i landet, men med risiko for regn i Nordjylland.

Søndag minder meget om lørdag men det ser ud til, at nordjyderne slipper for regn. Temperaturen vil i dagtimerne ligget et sted mellem 7 og 12 graders varme, og vinden vil være let til frisk.

Kigger vi frem mod den kommende uge, vil vejret mandag være stort set uforandret. Herefter er udviklingen dog mere usikker.

Anbefalet til dig