DMI melder ud: Så længe fortsætter det gode vejr

20/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Meldingen er klar fra DMI, når det kommer til, hvor længe det gode vejr fortsætter.

Mest læste i dag

Et højtryk over Norskehavet sørger de kommende dage for, at tør og ret mild luft kommer ind over det danske fra nordøst og øst.

Højtrykket bringer det dejlige forårsvejr med sig, og det vil være lunt i dagtimerne, mens nætterne vil være kølige.

I dag, torsdag, vil det være solrigt, og nogle steder i landet sniger temperaturen sig op til 16 grader. Derudover vil der være frisk vind fra nordøst, som vil aftage i løbet af dagen.

Hvis du skal have en dukkert i de danske farvande, så bliver det en kold fornøjelse, da temperaturen her ligger på 7-10 grader. 

Fredag fortsætter det dejlige, solrige forårsvejr, og her vil temperaturen nogle steder i landet ramme hele 17 grader. Vinden vil være svag, og det vil medføre den sommerfølelse, som flere danskere længe har længtes efter. 

Men i weekenden får piben en anden lyd.

Lørdag fortsætter det solrige vejr, og i det sydvestlige Danmark kan temperaturen nå helt op på 20 grader. I løbet af eftermiddagen vil skyer dog sløre solens varmende stråler.

Natten til søndag vil regnvejr ramme Danmark, og det bliver startskuddet til en vejrændring, hvor skyer, regn, byger og koldere vejr igen bliver en del af dagligdagen.