DMI melder ud: Sådan bliver pinsevejret

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er rig mulighed for at holde pinsefrokosten udendørs

Mest læste i dag

Så er det blevet tid til en forlænget weekend: Pinsen er nemlig lige om hjørnet.

For nogle betyder det arbejde, for andre betyder det afslapning og for en tredje gruppe betyder det større arrangementer.

Weekenden byder nemlig på større arrangementer rundt omkring i landet - herunder Aalborg Karneval og Jelling Musikfestival.

Men faktisk ser vejret ud til at imødekomme de mange pinse-arrangementer. 

Både lørdag og mandag ser ud til at byde på både tørvejr og masser af solskin, hvorfor der altså vil være rig mulighed for at befinde sig uden for - uanset om man er til karneval, festival, eller at man bare befinder sig hjemme.

En koldfront vil passere landet fra nordvest fra lørdag aften til søndag middag. Fronten vil medbringe et utal af skyer, og der vil være risiko for regn hist og her. 

Her vil Nordjylland have den største sandsynlighed for at se den strålende sol.

Når pinsen er ovre, vil vejret fortsætte de gode takter. Tirsdag vil dagtemperaturerne landet over være mellem 16 og 21 grader, men det stopper ikke her.

Onsdag kan danskerne forvente hele 18 til 23 grader med let til frisk vind. Torsdag fortsætter i solens tegn, og temperaturerne vil fortsat være uændrede fra onsdagen.

Sommeren er lige om hjørnet, og nu lader det til, at vejret er begyndt at varme op til sommersæsonen.

Der er i hvert fald grund til at danskerne finder både shorts, solbriller og solcreme frem til den kommende uge, hvor sommersæsonen også lander.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig