DMI melder ud: Snart kommer kulden tilbage

Af: Ida Hansson

|

21/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Udmeldingen fra DMI siger, at køligere luft venter i juledagene.

Mest læste i dag

Der er nu kun små tre dage tilbage til juleaften. De fleste af os havde nok håber på, at vi kunne spise vores flæskesteg i et sneklædt Danmark, men vejrguderne ville det anderledes.

Dog ser det ud til, at vejret vender, og at der vil komme køligere luft ind over Danmark inden længe.

Dagen i dag byder på noget ustadigt og mildt vejr. Det skyldes et lavtryk nord for De Britiske Øer, der bevæger sig mod øst og passerer lige nord om Danmark torsdag og natten til fredag.

Torsdagen vil skyet og med risiko for regn i visse perioder, men der er mulighed for opklaring over den vestlige del af landet, dog med enkelte byger. Temp. mellem 4 og 7 grader, og vinden bliver let til frisk fra sydvest, senere vest. Det rapporterer DMI.

Fredag, lillejuleaften, byder på lidt eller nogen sol og måske enkelt regn- eller sludbyger. Vinden bliver let til frisk fra vest og nordvest og temperaturen vil ligge mellem 2 og 6 grader. Nattetemperaturen vil ligge på mellem 2 graders frost og 3 graders varme.

Juleaften vil der over de nordlige egne først på dagen være mulighed for lidt eller nogen sol, ellers skyet vejr- især over den sydlige del af landet regn fra sydvest. Temperaturen vil ligge mellem 1 og 5 graders varme- koldest vil det være i Nordjylland.

Juledagene vil byde på blandet vejr med både regn- og snebyger. Vinden bliver jævn til hård fra sydvest og temperaturen vil ligge mellem 4 og 8 graders varme.

Kigger man ind i den kommende uge vil vejret være ustadigt med vinterlige byger og især onsdag ret blæsende. Temperaturerne vil ikke ændre sig det store.

Anbefalet til dig