DMI melder ud: Snart skifter vejret

Af: Ida Hansson

|

24/04/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det ser ud til, at det snart vender.

Mest læste i dag

“Forårsvejret er kommet for at blive”. 

Det var en sætning, der for alvor bed sig fast på danskernes læber. 

Men efter en uge, hvor solen for alvor havde sit tag i det meste af landet, så lakkede det mod enden, hvor weekenden bød på noget mere ustadigt vejr. 

Men inden længe er det slut. 

For nu er det igen tid til, at danskerne kan klappe lidt ekstra i hænderne. 

Sådan lyder meldingen fra DMI’s vejrprognose. 

Men inden da skal en uge med noget blandet vejr overstås. Humlen er, at et lavtryk fra Belgien i skrivende stund har bevæget sig over Jylland ledsaget af regn og byger. 

Og i dag fortsætter lavtrykket mod nordøst, og fra tirsdag strømmer endnu mere kold luft med byger ind over Danmark vestfra. 

Men når ugen lakker mod enden, så vender det flotte forårsvejr tilbage. 

For når der tages hul på weekenden, får piben en anden lyd. 

Regnen drager nemlig videre, og fra fredag opbygges et højtryk over Nordsøen og Danmark, og det ventes en overgang at give flot vejr frem mod weekenden, men fra søndag er udviklingen usikker. 

Fredagen byder på tørt med nogen eller en del sol, og temperaturer op mellem 8 og 13 grader. Om natten tørt og mest klart med temperaturer ned mellem 2 graders frost og 5 graders varme. Vinden bliver svag eller let fra skiftende retninger. 

Og lørdag bliver ingen undtagelse. 

Her bliver det også tørt og solrigt med temperaturer op mellem 10 og svimlende 15 graders varme. Om natten fortsat klart og temperaturer ned mellem frysepunktet og 6 graders varme. Vinden bliver svag eller let fra skiftende retninger. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig