DMI melder ud: Sne på vej

Foto: Shutterstock
Nu vender det omskiftelige vintervejr tilbage.

Mest læste i dag

I weekenden mærkede hele Danmark stormen Malik - og i kølvandet på stormen, kom der forhøjet vandstand mange steder i landet. 

Hos DMI melder man, at varslerne om forhøjet vandstand nu er taget ned og at vandstanden alle steder er faldende.

I den kommede uge vender vi tilbage til 'almindeligt' omskifteligt vintervejr, hvor den ene front efter den anden vil passere Danmark. Sådan lyder meldingen fra DMI.

Faktisk bliver vejret så omskifteligt, at der både er sol, blæst, regn og sne på programmet.

Lad os tage et nærmere kig på den kommende uge.

I dag bliver med skyet vejr, der også til tider kan byde på regn eller slud. Der bliver mellem 1 og 3 graders varme, samt svag til jævn vind fra nordøst.

Kraftig blæst, sol, regn og sne

Tirsdag vil der først på dagen være enkelte snebyger i de østlige egne - og senere udbredt nedbør vestfra. Nedbøren kan starte som sne eller slud, men senere gå over i regn. Der vil dog også komme perioder med klart vejr. Temperaturer mellem 2 graders frost og 2 graders varme.Vinden tiltager og bliver let til frisk fra nordvest.

Onsdag bliver med nogen sol og kun enkelte byger. Temperaturer mellem 2 og 6 graders varme. Dog bliver onsdag blæsende og vil derfor føles kold. Der kommer frisk vind til kuling fra nordvest, der langsomt aftager til let til frisk. 

Torsdag byder på skyet vejr med regn fra vest, der i løbet af dagen bevæger sig videre mod øst. Om eftermiddagen bliver der mest tørt i de vestlige egne af landet. Temperaturer mellem 4 og 7 graders varme. Dog med jævn til hård vind som drejer til vest. Ved kysterne vil der blive op til stedvis kuling.

Fredag vil den sydøstlige del af landet først få regn, som senere kan blive til byger med slud eller hagl. Der kommer dog også perioder med opholdsvejr og nogen sol. Temperaturer mellem 4 og 5 graders varme, med jævn til hård vind omkring vest - ved kysterne stedvis op til kuling og kraftige vindstød.

Anbefalet til dig