DMI melder ud: Starter skidt - men slutter godt

19/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det starter med vinterligt vejr, men slutter med et strejf af forår.

Mest læste i dag

Et ordsprog siger at "det skal være skidt, før det bliver godt" - og det passer meget godt på prognosen for weekendens vejr.

Weekenden starter nemlig ud med et vintervejr, der endda byder på lidt sne hist og her.

I dag starter ud med skyet vejr og stedvis lidt slud eller sne. Op af dagen begynder det at klare op nordfra og vil byde på solrigt vejr flere steder. Temperaturer på mellem frysepunktet og 5 graders varme. I aften og i nat bliver det mest tørt og klart.

Lørdag starter mest skyet og en overgang hvor der stedvis kan komme lidt regn. Ud på lørdagen vil det klare op med nogen sol i Nordjylland. Temperaturer mellem 3 og 9 graders varme, hvor Nordjylland vil få højeste temperaturer. Om aftenen skyet og stedvis lidt regn. Temperaturer ned mellem 1 og 4 graders varme, og vinden tiltager og bliver frisk vind til kuling fra vest og nordvest, ved Vestkysten med kraftige vindstød.

Starter lunt

Søndag starter først skyet, ellers tørt med nogen eller en del sol. Temperaturer mellem 5 og 8 graders varme - og om natte ned til mellem 3 graders frost og 2 graders varme.

I næste uge får vi en lun start på ugen.

Mandag starter først tørt og med en del sol, men efterhånden flere perioder med mere skyet vejr. Temperaturer mellem 5 og 10 graders varme, med svag til jævn vind. Nattens temperaturer ned mellem 1 og 5 graders varme.

Tirsdag tørt og ret skyet vejr, dog med perioder med lidt sol. Temperaturer mellem 5 og 10 graders varme.

Resten af ugen ser fortsat ud til at byde på fortsat milde temperaturer.