DMI melder ud: Varme på vej

06/04/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
DMI teaser med stigende temperaturer og ganske kort tid, og inden måneden er omme, vil vi nærme os 20 grader.

Mest læste i dag

Efter to uger med dejlig varme vendte vejret pludseligt på hovedet. I øjeblikket præges vejrbilledet i Danmark af sne, slud, blæst og kulde, men heldigvis stopper det snart igen.

DMI melder nemlig i deres 7-døgnspronogse, at der er varmere vejr på vej.

Vi skal dog hen til mandag, før det for alvor begynder at blive varmere, men så begynder det også at blive ganske lunt igen.

I dag onsdag ventes der skyet vejr med tøsne eller slud, mens temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader.

I morgen torsdag vil temperaturen stige op til 10 grader, og derfra vil den ligge mellem 7 og 9 grader indtil mandag, hvor den altså stiger helt op til 13 graders varme.

Tirsdag og onsdag skriver DMI, at det antageligt vil blive tørt og med stigende temperaturer, så vi kan nok forvente, at vi igen vil ramme de 15-16 grader, når vi går ind i næste uge.

Når vi rammer hen i den sidste uge af april, så vil temperaturen have bevæget sig yderligere op. Ifølge DMIs månedsprognose, så kan danskerne vente omkring 17 grader, når vi rammer mellem den 25. april og den 1. maj.

Alt i alt ventes den første del af april at være koldere end normalen, mens den sidste del og særligt begyndelsen af maj ventes at blive varmere end normalt.

 

 

Anbefalet til dig