DMI: Mere regn på vej

Af: Thea Andersen

|

07/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er lagt op til efterårsvejr med regnbyger og lidt sol i Danmark i denne uge.

Mest læste i dag

Lige nu strømmer byger ind over landet fra vest. Ifølge de seneste prognoser vil disse byger kun kaste vand af sig, men i Sydvestjylland kan de også indeholde torden. Se her hvor bygerne falder: https://dmi.dk/#radar

Temperaturerne vil ligge omkring 10 grader, så der er altså udsigt til en mild efterårsdag med byger.

Det oplyser meteorolog ved DMI Henning Gisselø i 'meteorologens kommentar' på vejrtjenestens hjemmeside.

Onsdag byder på spredte byger og nogle perioder med sol, men i løbet af dagen vil skyerne gradvist tage over, især fra vest. Temperaturerne vil ligge mellem 8 og 11 grader, med en let til frisk vind fra sydvest og syd. Kystområderne kan opleve op til hård vind.

Om aftenen og natten forventes udbredt regn fra vest. Temperaturer falder kun en smule, mens vinden vil være uændret.

Torsdag starter med skyet vejr og regn i de østlige egne, men i løbet af dagen vil det klare op med spredte byger og mulighed for lidt sol. Temperaturerne vil ligge omkring 10 grader med en let til frisk vind fra syd og sydvest.

Om aftenen og natten forventes vekslende skydække med spredte byger, primært over de vestlige egne, og temperaturer mellem 3 og 8 grader.

Fredag byder på en smule sol og spredte byger. Dagstemperaturen forventes at ligge mellem 7 og 10 grader, mens nattetemperaturen falder til mellem frysepunktet og 8 graders varme, koldest inde i landet. Vinden vil være svag til jævn, primært fra syd, og kystområderne kan opleve stedvis frisk vind.

'En smule sol og spredte byger' er også, hvad vi kan se frem til lørdag. Her bliver det dog en tand køligere med dagstemperaturer mellem 5 og 8 grader i løbet af dagen. Vinden vil være svag til jævnt fra nord og nordøst, og kystområderne kan opleve op til frisk vind.

søndag er der udsigt til mest skyet vejr og perioder med lidt regn. Temperaturerne vil ligge mellem 6 og 9 grader, om natten mellem frysepunktet og 6 grader. Vinden bliver let til frisk fra nord og nordøst.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig