DMI: Mere sne på vej

Af: Thea Andersen

|

15/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er mere vinterligt vejr på vej.

Mest læste i dag

Den kommende uge bliver en kold fornøjelse med sne til hele landet.

Sådan lyder det tidligt mandag morgen i en kommentar fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

- Snebyger strømmer ned over de nord- og østlige egne i løbet af dagen. Ellers bliver det stort set tørt og solen titter frem flere steder, og i aften kommer der snebyger i den sydvestlige del af landet, lyder det om mandagsvejret.

Tirsdag starter ligeledes med nogen sol og koldt vejr, hvor temperaturen mange steder ligger mellem 5 og 10 graders frost. I den nordlige del af landet kan temperaturen lokalt nå ned til 12 graders frost, hvis det klarer op over snedækket landskab og vinden er svag.

Senere på tirsdag aften og natten til onsdag forventes der at komme mere sne. Et lavtryk bevæger sig tilsyneladende lige nord for landet på vej mod øst, hvilket medfører blæst og sne eller tøsne fra vest.

Temperaturen forventes at stige midlertidigt op til 2 graders varme i de sydlige regioner, mens den mod nord sandsynligvis vil forblive lidt under frysepunktet. Senere ventes lavere temperaturer igen.

Der er således en ret kold og vinterlig uge forude og perioder med sne til hele landet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig