DMI: Nu er frosten her

Foto: Presse-fotos.dk

I nat har det været koldt - faktisk så koldt, at temperaturen flere steder har været under frysepunktet.

Hvis du synes der var rigtig koldt i morges - så er det ikke helt forkert. Flere steder i landet nåede temperaturerne nemlig ned under frysepunktet. 

Det var koldest i Jylland, hvor der flere steder var lokale frostgrader. Der er dog stadig stor forskel på minumumstemperaturen, da havet stadig er relativt lunt - derfor vil temperaturen falde knap så meget, jo tættere på kysten man kommer. 

Læs også

Annette Heick: Derfor taler jeg højt om da han slikkede mig

Efter en kølig start på dagen, starter dagen ud med nogen sol de fleste steder og kun lokale byger. Dog vil der senere på eftermiddagen kommere flere skyer vestfra - og sidst på eftermiddagen når et regnvejr Vestkysten. Regnen vil i aften og i nat brede sig til resten af landet.

Torsdag og fredag kan vi se frem til ustadigt vejr med blæst, skyer og regn, da en koldfront vil passere landet fra nordvest.

Skoleelever skal klædes godt på

Skal man på fredag ud på skolernes årlige motionsdag, så skal man klædes godt på. Det bliver nemlig en blæsende omgang med frisk vind til kuling fra vest - mens der ved kysterne kan komme hård kuling med kraftige vindstød. 

Lørdag byder på perioder med lidt sol - men også enkelte byger. Temperaturer mellem 10 og 13 grader, med jævn til hård vind omkring vest.

Læs også

Afslører: Lene Beier på vej med helt nyt tv-program

Søndag bliver mest skyet og med perioder med regn. Temperaturer mellem 10 og 15 grader, mens der om natten bliver mellem 9 og 13 grader. 

Mandag skydes næste uge i gang med lidt regn eller byger af og til. Om natten mere udbredt regn fra vest. Dagtemp. mellem 12 og 16 grader, om natten mellem 11 og 15 grader. Jævn til hård vind fra syd og sydvest, ved kysterne stedvis op til kuling.