DMI: Nu kommer sneen

30/3/22 06:19

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Allerede i dag vil der begynde at falde sne, og sådan vil det være flere dage i løbet af denne uge.

Vi er kun ganske få dage fra at gå ind i april, men det hindrer altså ikke vejrguderne i at sende en omgang sne mod Danmark.

DMI har i dag skrevet om de vinterlige byger, der er på vej mod Danmark, og tager man et kig i deres 7-døgsnprognose, så peger pilen også på, at vi får en del spredte byger med både slud og tøsne.

Temperaturen ventes i dag onsdag at ligge mellem 2 og 6 grader, mens der i nat vil være helt ned til -5 grader. I de tidlige morgentimer skal du være forsigtig, hvis du sætter dig ud i din bil eller op på din cykel, der ventes nemlig rim- og sneglatte veje.

Fortsætter med snevejr

Torsdag ventes nogenlunde samme vejr som i dag. Der vil være nogen sol, men også spredte byger med slud eller tøsne. Temperaturen vi lligge mellem 2 og 6 grader.

Fredag ventes ligeledes sol og spredte byger, hvor det igen er slud og tøsne, der er på menueen. Temperaturen stiger en anelse, da det kan blive mellem 2 og 7 grader, men det bliver stadig bidende koldt i løbet af natten, hvor der bliver ned til -5 graders frost.

Der ventes slud og muligt tøsne helt indtil mandag. Først tirsdag og onsdag ventes temperaturen atter at begynde at stig igen, men der vil altså gå lidt tid, til vi får dage med samme skønne vejr, som vi har oplevet de sidste to ugers tid, hvor temperaturen har danset omkring de 15 graders varme.

Ifølge DMI så kommer temperaturen i april til at ligge under det normale for årstiden, så vi går en kølig april i møde.