DMI: Nu skifter vejret igen

27/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En koldfront rammer Danmark i løbet af mandagen, og det kommer til at påvirke temperaturen resten af ugen.

Mest læste i dag

De seneste par dage var ganske gode vejrmæssigt, hvor der var perioder med sol på himlen, og temperaturen var også tættere på de 10 grader end på 0.

Desværre fortsætter det ikke sådan, og allerede i dag begynder en koldfront at trække ind over landet, hvilket betyder, at temperaturen vil sænke sig, mens der også kommer en del regn.

I dag mandag bliver meget vel en af de bedre dage i løbet af ugen, da temperaturen sniger sig op på 7 grader. Der vil dog være skyet og diset med udbredt regn fra morgenstunden, men ved middagstid skulle det klare op.

I nat vil temperaturen svinge mellem 0 til 6 grader.

Sådan bliver vejret resten af ugen

Tirsdag vil vi allerede kunne mærke effekten af koldfronten. Temperaturen kommer nemlig ikke over 5 grader. Det bliver en overskyet dag med regn, hvor der er mulighed for lidt sol ind imellem.

Onsdag får vi lidt eller nogen sol fra morgenstunden, men også spredte byger. Temperaturen kommer igen til at ligge på 5 grader, mens den falder til mellem 1 og 5 grader i løbet af natten.

Torsdag får vi mest skyet vejr og perioder med regn. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 7 grader, mens den falder til mellem 1 og 5 grader i løbet af natten.

Fredag får vi først skyet vejr med regn, men senere klarer det op. Temperaturen vil ligge på omkring 6 grader, mens nattetemperaturen vil ligge på mellem 2 og 5 grader.

Vejret i weekenden er fortsat meget usikkert, men der forventes at komme regn og hård vind. Temperaturen kan dog snige sig op på 8 grader.

 

Anbefalet til dig