DMI: Nu stopper sommervejret – voldsomt vejr på vej

Nyheder
Der kommer hagl i denne uge, så du kan godt pakke badetøjet væk. Foto: Shutterstock.
Selvom vi i de sidste dage har haft dejligt varmt vejr, så er det et helt andet og noget mere omskifteligt vejr, som kommer til at møde os i denne uge.

Mest læste i dag

Der vil være sol, men vi kommer også til at opleve byger, ja nogen steder faktisk hagl. Så man kommer nok til at skulle søge læ for det dårlige vejr.

Hagl og regn

I dag vil man kunne opleve temperaturer på op mellem 6 og 11 grader, og der vil også være sol. Dog betyder det ikke, at man let kan smutte en tur på stranden, for vinden vil være jævn til hård omkring vest, og ved kysterne kan man få stedvis kuling.

Aftenen vil man i landet kunne opleve enkelte byger, men mest i de østlige egne. I resten af landet vil der være tørt og klart vejr med temperaturer mellem frysepunktet og 4 graders varme.

Vinden bliver om aftenen svag til jævn fra nordvest. I de østlige dele af landet kan man få op til frisk vind.

Resten af ugen bliver kølig og ret blæsende

Man vil fra onsdag kunne få en del sol først på dagen, men om eftermiddagen vil det blive mere skyet og man vil kunne enkelte byger. Der er også risiko for hagl.

Temperaturerne vil ligge på mellem 7 og 12 grader med svag til jævn vind fra nordvest.

Aftenen og natten vil blive tør og der vil til dels være klart vejr. Dog kommer temperaturerne ned til mellem frysepunktet og 5 graders varme. Men nogle steder vil man også kunne opleve let frost. Vinden bliver svag til jævn vind fra nordvest og vest.

Fra torsdag og resten af weekenden vil man kunne få nogen sol, men også enkelte byger. Vinden bliver let til frisk fra vest og nordvest. Temperaturen kommer til at være mellem 7 og 13 grader om dagen, men vi om natten kommer ned til mellem 3 og 6 grader.

I slutningen af weekenden bliver det mest skyet med regn eller byger.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig