DMI: Nyd solen i dag, for i morgen går det løs

11/03/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Du skal nyde solen, alt det du kan i dag. For i morgen er den væk, og den erstattes af et kraftig blæsevejr, der er på grænsen til storm.

Mest læste i dag

Du har sikkert bemærket det, men solen står højt på himlen i dag, og det er bare med at nyde hver eneste stråle. Den er nemlig allerede væk igen i morgen, og der får vi et uvejr, som man bestemt ikke har lyst til at være ude i.

Ifølge DMI så skulle der komme en kraftig blæst, der ligger på grænsen til at blive storm. Derfor er det bare med at høste alt den dejlige friske luft og sol til sig, mens det stadig er muligt.

DMI har udsendt en kategori 1-varsel for voldsomt vejr, og det skyldes, at der i morgen kommet et slemt uvejr.

I løbet af dagen vil vinden gå fra hård vind til hård kuling og senere vil der komme kraftige vindstød, der kan nå stormstyrke. Det er særligt tæt på kysterne, at det kommer til at blive slemt, og derfor bør man passe på i disse områder.

Det kraftige blæsevejr kommer også til at resultere i forhøjede vandstande, og det vil formentlig kunne bringe oversvømmelser rundt omkring i landet.

Vejrudsigten i weekenden

Tager vi kig væk fra torsdag, så begynder det at lysne lidt op igen. Dog starter fredagen ud med regn og haglbyger, men det klarer op, og så vil vi få helt op mod 8 grader i løbet af dagen.

Nattetemperaturen bliver dog rigtig kold, da der viss steder i landet kan blive ned til -5 grader.

Derfor vil lørdag morgen også være præget af kulde, men det bliver heldigvis bedre i løbet af dagen, hvor temperaturen vil ligge på mellem 4 og 7 grader. Lørdagen vil primært byde på tørvejr og sol.

 Søndag bliver der helt op til 11 grader, mens dagen bliver præget af overskyet vejr med regn og byger. I løbet af natten vil det klare op.

 

Anbefalet til dig