DMI opløftende melding: Glæd dig til denne dag

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er stadig ikke rigtig sommer over vejret, men det betyder ikke, at sommeren er forbi.

Lige nu læser andre også

Det danske vejr er kendt for sin omskiftelighed, og den kommende uge er ingen undtagelse. DMI's seneste vejrprognose varsler både blæsevejr, regn og solskin i løbet af ugen.

Blæsende start på ugen

Mandag og tirsdag ser ud til at blive præget af blæsevejr. Et lavtryk har taget ophold over Danmark og medfører vind fra forskellige retninger. Især mandag og tirsdag kan vi forvente grå, våde og blæsende dage.

Vinden kan nå op til hård kuling fra vest og nordvest, og der er endda risiko for vindstød af stormstyrke. Skyet vejr med regn er også på programmet, især mod øst.

Efter onsdag ser det dog ud til, at vejret stabiliserer sig. Vi kan forvente mest tørt vejr og plads til solen. Der vil være lidt eller nogen sol og enkelte byger, men mod øst vil det først være skyet med lidt regn. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader.

Her skal du glæde dig

Fredag og lørdag ser ud til at blive stabile med lidt stigende temperaturer. Det vil formentlig være her, at du for alvor vil have mulighed for at nyde naturen, uden at skulle frygte for at blive våd eller frossen.

Så selvom ugen starter med blæst og regn, er der altså håb forude. Solen lurer i horisonten og ser ud til at gøre sit indtog senere på ugen.

Anbefalet til dig