DMI overrasker alt og alle: Nu vender sneen tilbage

Foto: Shutterstock
Sneen rammer landet inden længe.

Mest læste i dag

Netop som mange danskere havde pakket vinterskovlen væk i håbet om, at foråret for alvor ville tage fat, ser det ud til, at vinteren gør et uventet comeback.

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne generelt set har krydset fingre for solskin og mildere dage, men forventningerne om den slags vejr sættes nu på pause for en stund.

DMI melder nemlig ud, at sneen nu vender tilbage.

Lørdagen starter ud med skyet vejr og lidt regn over de østlige egne, men fra vest kommer der opklaring med sol og spredte byger, der i landets nordlige dele kan falde som slud eller sne.

Temperaturen vil befinde sig mellem 3 til 8 grader, og vinden fra sydvest til nordvest vil til tider føles hård, især ved kysterne, hvor den kan nå kuling eller endda hård kuling med vindstød af stormstyrke.

Søndag er der lidt mere at glæde sig over, da der både vil være tørt vejr og perioder med sol. Temperaturen holder sig på ugens sidste dag mellem 2 og 7 grader, mens vinden bliver let til frisk.

Om aftenen og natten vil der primært være tørt vejr med skiftende skydække.

Næste uge

Næste uge starter roligt med tørre forhold og chancer for solskin mandag, hvor temperaturen ligger mellem 1 og 6 grader. Tirsdag ser ud til at følge de gode takter, endda med lidt mere sol over de vestlige egne.

Fra onsdag bliver det lidt varmere igen med dagtemperaturer mellem 5 og 10 grader, og solen vil især skinne over de østlige dele af landet.

Men mod ugens afslutning bliver vejret mere ustadigt med lidt faldende temperaturer, som minder os om, at det danske forår plejer at byde på ustadigt vejr.

Anbefalet til dig