DMI: Regnen vil fortsætte længe

23/8/20 07:24

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Ifølge DMI skal vi forberede os på masser af nedbør, da det vil komme til at regne hele ugen.

Det ser efterhånden ud til at være slut med den massive varme, der ramte Danmark i mere end to uger. Nu er hverdagen igen erstattet af regnvejr og laverer temperaturer.

Noget tyder også på, at vi skal begynde at forvente dette slags vejr fremover, for hvis vi tager et kig på DMIs prognose over de kommende syv dage, så er det fortsat med regn og faldende temperaturer.

Der er måske en enkelt god dag i vente med temperaturer over de 20 grader og med sol, men det kan du læse mere om lidt længere nede.

Regn i stride strømme

I dag søndag forventes perioder med lidt eller nogen sol. Der kommer også byger, mens der lokalt kan komme hagl og torden. Temperaturen forventes at ligge på mellem 17 og 21 grader.

Mandag forventes også lidt eller nogen sol, men også enkelte byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 15 og 20 grader.

Tirsdag vil være dagen, hvor man skal nyde den sidste del af ‘sommeren’, da dagen starter ud med lidt eller nogen sol, og der vil være temperaturer op til 21 grader. Desværre så kommer der senere på dagen skyer og regn fra sydvest.

Onsdag bliver en dag med perioder med regn eller byger og lokalt tordenvejr. Temperaturen kan ligge på omkring de 22 grader.

Torsdag perioder med sol, men også med byger. Temperaturen vil ligge på mellem 16 og 20 grader.

Fredag vil der atter være perioder med regn og byger, men der vil også komme lidt sol ind imellem.

Når weekenden byder sig på vil der fortsat være ustadigt vejr med regn og uændrede temperaturer.