DMI: Risiko for en vinterstorm

16/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
i dag får vi muligvis det bedste vejr overhovedet i januar, men om et par uger skifter vejret om, og så er der risiko for en vaskeægte vinterstorm.

Mest læste i dag

Forleden kom DMI med deres prognose for resten af vinteren, og den var meget betryggende, da det forlød sig, at det ville blive en meget mild vinter.

En vinter hvor der stort set ikke kommer noget sne, men dog ikke en vinter, hvor de slet ikke garanterer sne.

DMI skriver nemlig, at der ind imellem vil komme vinterligt vejr, hvor der er mulighed for sne.

Det kan ske i slutningen af januar eller i uge fem, hvor der for alvor kan komme vintervejr. DMI teaser nemlig med, at der er risiko for intet mindre end en vinterstorm.

Selv hvis der skulle komme en vinterstorm, vil det ikke være over en særligt lang periode. Temperaturen forventes generelt også at ligge et stykke over frysepunktet.

Vejret i denne uge

I dag bliver en af de bedste dage i januar. Temperaturen kommer dog ikke over 8 grader, men det bliver en dag med klar himmel og meget sol.

Fredag bliver det igen skyet, og der vil komme lidt regn. Det bliver dog primært i Vestjylland. Resten af landet vil ellers holde tørt, og der kommer noget sol.

Temperaturen vil ligge på omkring 5 til 8 grader.

Tager vi et kig på vejret til weekenden, så vil det ligge på omkring de 5 til 8 grader. Lørdag bliver en dag med enkelte byger og skyer, hvor solen kommer frem senere på dagen.

Søndag bliver forholdsvis tør, og der vil komme lidt eller en del sol. I løbet af natten kan det dog blive forholdsvis koldt, da prognosen lyder på helt ned til -3 grader.

 

Anbefalet til dig