DMI: Risiko for kraftig regn og skybrud

Af: Thea Andersen

|

01/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tirsdag melder DMI om risiko for kraftig regn og lokale skybrud.

Mest læste i dag

August måned starter som juli sluttede - med regn, regn og mere regn. De fleste danskere gør sig derfor klogt i at hoppe i regntøjet eller medbringe en paraply, hvis de skal ud i vejret i løbet af dagen.

DMI melder nemlig nu om risiko for kraftig regn og lokale skybrud.

"Allerede i nat er månedens første skybrud registreret i Faaborg-Midtfyn og Tårnby Kommune. Der er risiko for flere skybrud i løbet af dagen," lyder det i et tweet fra DMI.

"Tirsdag kl. 02:15 til tirsdag kl. 20:00. Der er risiko for kraftig regn, lokalt mellem 25 og 35 mm på 6 timer. Der er også risiko for lokale skybrud med mere end 15 mm på 30 min.," fremgår det på DMIs hjemmeside.

Risikomeldingen gælder for hele landet med undtagelse af Bornholm og det nordlige Jylland, herunder Frederikshavn, Læsø, Brønderslev, Hjørring, Jammerbugt, Thisted og Morsø.

Foto: DMI

Det er vigtigt at bemærke, at en risikomelding ikke er et varsel, men en melding om vanskeligt vejr, som kan udvikle sig til et varsel. Du bør derfor være opmærksom på, hvordan vejret udvikler sig i dit område.

Du kan følge regnen på http://dmi.dk/radar.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig